Image

Käsikkäin ry

Käsikkäin ry

Pyhäjokialueen mielenterveysyhdistys Käsikkäin ry on valtakunnallisen Mielenterveyden keskusliiton jäsenjärjestö. Yhdistyksen kotipaikka on Oulainen, toiminta-alue Oulainen, Haapavesi ja Merijärvi. Yhdistys on Jokilaaksojen Tiimi ry:n jäsen.

Haapavedellä 5.2.1990 perustetussa yhdistyksessä on jäseninä kuntoutujien lisäksi omaisia, sosiaali- ja terveysalan työntekijöitä sekä muita vapaaehtoisia.
Yhdistyksen tärkeimpänä tehtävänä on yhdistää ja aktivoida yhdistyksen kotikunnan ja sen lähikuntien alueella asuvia mielenterveyskuntoutujia ja heidän läheisiään, vaikuttaa mielenterveyspalvelujen saatavuuteen, laatuun ja tasoon sekä tehdä ennalta ehkäisevää työtä mielenterveyden alueella.

Yhdistys järjestää tarkoituksensa toteuttamiseksi jäsenilleen kuntoutus- ja keskustelutilaisuuksia, eri harrastusalojen kerhoja sekä retkiä. Yhdistys voi toimintansa tukemiseksi ottaa vastaan lahjoituksia sekä järjestää asianomaisella luvalla arpajaisia.

Jäseniltä peritään vuotuinen jäsenmaksu, joka on 8€. Jäsenmaksuun sisältyy viisi uimahallikäyntiä vuodessa, Hyvän Mielen lehti, MTKL:n Revanssi-lehti sekä Jokilaaksojen Tiimin Jotin posti 2 kertaa vuodessa.

Lisätietoja:

Käsikkäin ry:n toimisto:
Oulaistenkatu 3
84500 Oulainen
p. 0400-583390

Puheenjohtaja:
Eija Arola